Sale!

BENTON

Centella Mask Pack

MD’s recommendation:

Hypoallergenic masks with the main content of centella asiatica extract known as Tiger Grass and other active ingredients that have been tested can reduce redness and protect the skin from external irritation and hyaluronic acid contained therein can help increase skin moisture. This mask suitable for all skin types.

Rp40,000 Rp26,000

SKU: 1-02-0004-0006

A hypoallergenic, slightly-acidic mask sheet soothes problematic skin while delivering hydration and nutrition.

Infused with Centella Asiatica extract and other active ingredients to improve the appearance of redness while protecting the skin against external irritants.
Free from harsh chemicals; suitable for all skin types especially sensitive skin. Skin irritation test completed.

Brand : BENTON
BPOM : NA26190205097
Weight : 23 gr/-

Description

How to use:

1. After washing your face, use toner first.
2. Open the package and place the mask on the face, avoiding the eyes and lips area
3. Remove the mask after 10-20 minutes and massage the remaining essence into the face until fully absorbed

Ingredients:

Centella Asiatica Leaf Water, Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Microcrystalline Cellulose, Centella Asiatica Extract, Sodium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Asiaticoside, Madecassoside, Portulaca Oleracea Extract, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated phosphatidylcholine, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Sucrose Stearate

Reviews

  1. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Sensitive
    Age Range: 26-35

    Kurnia hastary

    Amazing banget deh ini masker. penolong kalau lagi timbul jerawat radang. Muka lagi sensitive beruntusan plus merah-merah langsung berkurang, essence nya juga ga lengket. Tapi kalau buat harga agak pricey sih menurutku, aku pakainya kalau lagi jerawatan aja. Repurchase? pasti

  2. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Oily
    Age Range: 16-25

    Chacafrandyka

    Pakai masker ini pada wajah meradang karena jerawat efeknya sungguh kerasa banget. Jerawat berangsung-angsur berkurang. isi dari essensse nya buat nggak banyak dan nggak dikit juga, pas. Pas masker ini dipakai ga ninggalin lengket di kulit wajah. Harganya cukup pricey, tapi kalo promonya lagi bagus auto buy. Thank you bolehshop

  3. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Sensitive
    Age Range: 16-25

    Irene Nathasina

    Bagus banget. Masker ini good dipakai kalau kondisi muka lagi ada jerawatan meradang, kulit merah gitu. Sekali pakai langsung muka membaik.

  4. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Sensitive
    Age Range: 26-35

    Naomi_rasta

    Sheet mask ini jodoh di kulitku yang suka beruntusan tiba-tiba, biasanya aku pakai pas menjelang tidur malem, besok paginya beruntusan lenyap. emang ga semua orang bisa cocok sama 1 produk yang sama, tapi masker ini memang cocok di aku. Selalu repurchase buat persediaan dikala muka sedang tak bersahabat.

  5. Rated 5 out of 5
    Skin Type: -
    Age Range: -

    Betta Nadya Andolin

    Beli masker ini karena lagi diskon di Bolehshop. Masker ini si enak pas dan cepet nyerap di wajah. Bikin calming redness jg hehe

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Upload an image

* As a general rule, all customer reviews are open and can be used as marketing and promotional materials as needed.
* Repeated, invalid, or unrelated content can be deleted without prior notice.
* Get 5% discount voucher for your next purchase, by completing your review with your best photo.