NEOGEN DERMALOGY

Real Cica Pad

MD’s Recommendation:

Real cica pad could be solution for sensitive, prone to acne and breakout skin type, without strong exfoliated and skin will constantly feel hydrate. Used product regularly to make your face skin more smooth and brightly.

Rp319,000

SKU: 1-02-0001-0011

A skin-calming recovery cica pad soothes the irritated and sensitized skin while reinforcing the skin barrier. Cica repair essence & PHA moisture peeling ingredient supplies skin-calming hydration while removing dead skin cells and excess sebum.

• NO skin irritating, harmful ingredients
• NO Artifical Fragrances,Pigments, and Preservatives
• WITHOUT Unnecessary Ingredients, WITH Only Real Beneficial Ingredients
• Human Skin Irritation Completed/Approved

Function:
 Lifting dead skin cells
 Moisturizes the skin
 Maintain hydration
 Reducing oil and sebum production
 Improve the skin barrier

Brand : Neogen Dermalogy
BPOM :NA26190105305
Weight / Volume : 350 gr / 150 ml

Description

How to use:

After cleansing, take one pad and gently smooth over face with embossed side, avoiding eyes. Discard pad. Gently tap in remaining essence on your skin. Follow up with the rest of your skin care routine.

Close the lid tightly to make sure the remaining pads stay fresh. Use once a day.

Ingredients:

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Madecassoside, Lactobionic Acid, Gluconolactone, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Octyldodecanol, Ceramide NP(Ceramide 3), Hydrogenated Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Allantoin, Betaine, Panthenol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Tromethamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Propanediol, Diglycerin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Disodium EDTA

The must know:

About Neogen Demalogy Real Cica Pad

Reviews

  1. anisamarulloh
    Rated 5 out of 5
    Skin Type: Normal
    Age Range: 26-35

    anisamarulloh

    Terima kasih boleh shop! Akhirnya menemukan juga seller yang menjual produk original dan terpercaya, Pengiriman cepat, harga bersahabat. Yey thank youuuuuuu…..
    Kemasannya kekinian banget, kardusnya no penyok-penyok. barang aman karena pakai bubble wrap. Keren pokoknya gak nyesel deh aku..

  2. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Sensitive
    Age Range: 16-25

    Nayla Adinda

    Produk ini bekerja dengan baik di kulit wajah saya yang sensitif, karna kandungan centella asiatica yang ada di dalamnya yang tentunya aman untuk kulit sensitif. Cica pads ini berstektur dan tipis, selain sebagai eksfoliator produk ini juga melembapkan kulit wajah saya. Satu pot isinya ada 90 pads, isi cica pads ini lebih banyak dibandingkan neogen bio peel gauze yang isinya cuman 30 pads. ini pembelian pot kedua, pot pertama belinya di tempat lain, kata temen bolehshop suka banyak diskon, jadi saya cba belanja dan ternyata bener cica pad ini aku beli udh diskon 25% ditambah lagi 10% diskon karna ini purchase pertama akuuu.
    Trimaksih Bolehshop

  3. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Oily
    Age Range: 26-35

    Ardi

    Mantul nih produk, buat kulit saya yang berminyak dan berjerawat produk ini bantu banget karena bisa ngurangi minyak berlebih. Kulit yang kusam agak mendingan udah kelihatan lebih cerah aja.

  4. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Sensitive
    Age Range: 36-45

    Fina P

    Salah satu produk Korea yang lagi nge-hits dari Neogen ini padsnya lebih banyak dari jenis produk Neogen yang varian Greentea, Lemon dan Wine. Buat kulit saya yang sensitif dan lagi beruntusan alhamdullillah cocok, ga bikin exfoliate berlebihan.

  5. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Combination
    Age Range: 16-25

    Chakira.K

    bukan cuma menenangkan kulit iritasi tapi hati gue ikutan tenang nemu produk yang pas sama kulit. packaging rapih. hasil nyata sesuai sama review orang orang.

  6. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Oily
    Age Range: -

    Dini A.

    Yeee..akhirnya paketanku mendarat dengan selamat…hehe.. Puas deh belanja di bolehshop udah packagingnya unyu, rapi ditambah dapet sample donk,,jadi kan buat yg mau pakai exfoliating dari neogen bisa cobain dulu by samplenya..Makasi ya bolehshop..

  7. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Combination
    Age Range: 26-35

    Velove_fr

    Beli ini tertarik karena ada kandungan cicanya, pads nya halus dan harganya pun cukup affordable dengan isinya 90 pads. Setelah pakai ini tuh malah kerasa kulit moist dan masih bisa ngangkat kotoran walaupun kita udah facewash dan micellar water. Untuk repurchase, maybe kayaknya aku mau coba yg lain juga.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Upload an image

* As a general rule, all customer reviews are open and can be used as marketing and promotional materials as needed.
* Repeated, invalid, or unrelated content can be deleted without prior notice.
* Get 5% discount voucher for your next purchase, by completing your review with your best photo.