Sale!

SNP

UV Perfect Air Cool Sun Gel

MD’S Recommendation:

Protect your skin from UV (UVA & UVB) exposure with Sun Gel. It has a quick absorption into the skin layer without making your skin oily. Feel the sensation of cold that moisturizes and soothes sun-exposed skin.

Rp232,000 Rp197,200

SKU: 1-02-0008-0017

Sunscreen specially formulated to protect skin from UV rays (UVA & UVB). Equipped with a "cooling sensation" effect that can soothe and moisturize skin that has been exposed to sunlight. It has a light texture and quickly absorbs into the skin layer without making it oily.

Function:
- Brighten facial skin
- Slows the appearance of wrinkles on the face
- Protects from UVA & UVB rays
- Maintain moisture levels on the face
- Maintain the resilience of makeup on the face

Description

How to use:

  1. Pour enough gel on the back of the hand
  2. Apply to the face evenly, especially on parts of the face exposed to sunlight
  3. Wait a few seconds for the product to absorb completely before using makeup

Tips:
– It is recommended to use Sun Gel 30 minutes before doing outside activities
– Reapply Sun Gel during outdoor activities

Ingredients:

Soothing Cooler (Aloe Barbadensis Extract, Laminaria Japonica Extract, Dioscorea Japonica Root Extract), Water, Homosalate, Silica, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Niacinamide
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Octocrylene, Methoxy PEG/PPG-25/4 Dimethicone, Bis-PEG/PPG-20/5 PEG/PPG-20/5 Dimethicone, PEG-10 Dimethicone Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Potassium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Adenosine, Disodium EDTA, Sodium Guaiazulene Sulfonatem Aloe Barbadensis Leaf Extract, Limonia Acidissima Extract, Glycerin, Biosaccharide Gum-4, Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Reviews

  1. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Oily
    Age Range: 26-35

    Alisha Yudisthira

    Tergolong salah satu sunscreen dengan spf tinggi. Teksturenya lumayan gampang diratain di wajah, tapi kayak ada lapisan gitu setelah pemakaian, kayak make primer yang ada siliconnya gitu. G ada whitecast after use this sunscreen sih

  2. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Dry
    Age Range: 16-25

    Kirana H Kang

    Baru tau kalo ada sunscrren bentukannya gel tapi waktu dipakein di kulit ada sensasi dingin nya pas menyatu di kulit. Aku pake di pagi hari lumayan melindungi kulit dari sinar mUV

  3. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Oily
    Age Range: 16-25

    Larandina

    Ini termasuk sunscreen yang cepet nyerap di kulitku. Cuman nggak terlalu bagus buat yg mukanya oily parah kayak aku jadi kayak nggak matte hasilnya dan nggak bagus. Bakal coba sunscreen lain

  4. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Oily
    Age Range: 16-25

    Anggie Farida

    Teksturnya lembut, gampang meresap, ga bikin breakout atau efek aneh2 dimukaku yg sensitif. Ringan dipake dan suka sekalii. Kalo sunscreenku dah abis pgn beralih ke sun gel ini

  5. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Normal
    Age Range: 16-25

    Nanda Fiyantimala

    Jujur salah satu sunscreen terenak yang pernah aku coba. seperti klaimnya, pas dipakai cepat menyerap dan terasa ringan nggak ada berat sama sekali. Selain itu habis dipakai juga dingin dan enak gt. hasil akhirnya terasa halus di wajah.

  6. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Oily
    Age Range: 16-25

    Jihan A

    Sumpah ini produk yang paling hits banget dan baru sempet skrng cobain. aku suka karena sun gel ini tidak lengket dan cepat meresap

  7. Rated 5 out of 5
    Skin Type: Normal
    Age Range: 16-25

    Wiwit

    Sensasi coolnya dapet banget sumpah. Cepet nyerap dan nggak bikin mukaku makin berminyak. Repurchase sih ini mah

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Upload an image

* As a general rule, all customer reviews are open and can be used as marketing and promotional materials as needed.
* Repeated, invalid, or unrelated content can be deleted without prior notice.
* Get 5% discount voucher for your next purchase, by completing your review with your best photo.